Gazelle Premium Dealer

Van Oirschot Van Ginhoven is Gazelle Premium Dealer.
 

Niet elke fietsenzaak kan gemakkelijk een Premium Gazelle-dealer worden. Het bedrijf moet passen bij alles waar Gazelle voor staat. Gazelle heeft inmiddels een uitgebreid landelijk netwerk van ruim 200 Premium Gazelle-dealers. Gazelle Premium dealers krijgen trainingen over de nieuwste producten.

Uiteraard heeft Van Oirschot van Ginhoven een uniek Gazelle assortiment, actiefietsen en de Gazelle Ultimate collectie.

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle Premium dealer aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Je kan dan direct veilig aan het verkeer deelnemen. Dit vinden wij belangrijk, omdat de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee.

Hoewel Gazelle zijn fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na 3 maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij regelmatig vakkundige onderhoud.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle Premium winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.