Nieuws

MTB Cycletech Uitverkoop!

13-01-2022

UITVERKOOP winkelmodel ! MTB Cycletech is een heerlijke speed-pedelec voorzien van een geruisloos en onderhoudsvriendelijk  aandrijfsysteem. Deze fiets is voorzien van een 625wh accu wat voldoende is voor een actieradius vanaf ca. 40 km op hoge , tot 90 km op lage ondersteuuning. Ideaal voor woon/werk afstanden van 30-40 km uit en thuis. Klik hier onder op de knop om naar onze afgeprijsde MT..

E-bikes 2022

13-01-2022

Bij Van Oirschot Van Ginhoven hebben we een uitgekiende collectie E-bikes. Of u nou dagelijks naar uw werk wilt fietsen, of lange toertochten gaat maken, we hebben voor elk doel en portemonnee een E-bike in onze collectie. Inmiddels zijn de eerste nieuwe 2022 modellen gearriveerd in onze winkel, en we nodigen u van harte uit om te komen kijken. Door corona zijn er nog steeds levertijden, dus al..

Aanbieding actie

01-01-2022

Wij geven deze maand op veel fietsen scherpe prijzen, zoals MTB cycle tech en Stromer. Neem een kijkje op onze webshop of klik de link om meteen naar alle aanbieding fietsen te gaan.   --> Bekijk aanbieding  <--..