Nieuws

Qwic Dealer

02-07-2022

Van Oirschot Van Ginhoven is dit jaar Qwic dealer geworden! Qwic is een merk waar luxe stadfietsen voor een redelijke prijs een norm zijn. Veel Qwic fietsen zijn namelijk voorzien van hydraulische schrijfremmen, Shimano naafversnellingen en Bafang aangedreven. Qwic fietsen zijn direct van de tekentafel ontworpen met verschillende kleuropties. Qwic fietsen rijden dus niet alleen lekker, maar zien e..

E-bikes 2022

13-01-2022

Bij Van Oirschot Van Ginhoven hebben we een uitgekiende collectie E-bikes. Of u nou dagelijks naar uw werk wilt fietsen, of lange toertochten gaat maken, we hebben voor elk doel en portemonnee een E-bike in onze collectie. Inmiddels zijn de eerste nieuwe 2022 modellen gearriveerd in onze winkel, en we nodigen u van harte uit om te komen kijken. Door corona zijn er nog steeds levertijden, dus al..

Aanbieding actie

01-01-2022

Wij geven deze maand op veel fietsen scherpe prijzen, zoals MTB cycle tech en Stromer. Neem een kijkje op onze webshop of klik de link om meteen naar alle aanbieding fietsen te gaan.   --> Bekijk aanbieding  <--..