E-bikes 2022

E-bikes 2022

Bij Van Oirschot Van Ginhoven hebben we een uitgekiende collectie E-bikes.
Of u nou dagelijks naar uw werk wilt fietsen, of lange toertochten gaat maken, we hebben voor elk doel en portemonnee een E-bike in onze collectie.
Inmiddels zijn de eerste nieuwe 2022 modellen gearriveerd in onze winkel, en we nodigen u van harte uit om te komen kijken.
Door corona zijn er nog steeds levertijden, dus als u dit voorjaar wilt fietsen adviseren wij u om binnenkort uw fiets te reserveren. Wij kunnen deze fiets dan op afroep leveren zodra het mooie weer begint.


Onze prijzen voor elektrische fietsen lopen uiteen Vanaf 1500 euro voor een wat eenvoudigere E-Bike  tot een high-end Speed-pedelec van wel 10.000 euro, en alle prijsklasses daar tussen in, voor ieder wat wils dus.

U vind bij onsTopmerken zoals o.a. Flyer, Riese-Muller, Gazelle, Stromer, Giant, Merida, Stevens, Cortina , Kalkhof en QWIC en vanaf de zomer Velo-de Ville.  
Het allerbelangrijkste bij een aankoop is dat de fiets / E-bike die u koopt ook echt bij u past. Daarom adviseren wij u graag,  luisteren we naar uw wensen , en laten wij u op meerdere merken proefrijden om zo  een goede keus te maken waar u uiteindelijk jaren plezier van heeft. Ook gebruiken wij indien gewenst een meetsysteem om de fiets eventueel perfekt op uw lchaamsmaat af te stellen.

Om uw fiets in goede conditie te houden beschikken we over een modern uitgeruste werkplaats waar 5 monteurs voor uw klaar staan.

Voor hen die een betrouwbare occasion zoeken hebben we een ruime collectie gebruikte E-bikes en stadsfietsen met BOVAG garantie

Van ons mag het voorjaar beginnen!  Graag tot ziens in onze winkel !