team foto

Ons personeel

Welkom bij Van Oirschot Van Ginhoven,  Thuisinfietsen.nl !

Wij zijn uw fietsspecialist voor regio Tilburg, gevestigd in Riel. Ons bedrijf is een van de oudste bedrijven in de regio opgericht in 1850 destijds als smederij. Sinds de jaren 40 kwamen de fietsen in beeld en inmiddels zijn we uitgegroeid tot specialist in E-Bikes, Speed-pedelecs en stads en toerfietsen. 

Onze medewerkers adviseren u graag met betrekking tot aanschaf en onderhoud van uw reparatie of nieuwe en gebruikte fietsen. Naast ons advies bieden wij u ook een ruim assortiment met de mooiste merken en accessoires aan. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak en ervaar zelf onze persoonlijke en dorpse service.

Neem alvast een kijkje op de site zodat u een indruk heeft van ons productaanbod.

U bent van harte welkom!

FRANK VAN OIRSCHOT

Eigenaar en fietsspecialist


Aangenaam en welkom op onze site.

Sinds 42 jaar werk ik met passie en plezier in mijn bedrijf wat ik in de jaren 80 heb over genomen van mijn ouders. Al sinds mijn 6e levensjaar hing ik rond in de werkplaats van mijn vader en was toen al geïntrigeerd door techniek. Het lag dus voor de hand dat ik het bedrijf later over zou nemen. Ik ben de vijfde telg in lijn van de Fa. van Oirschot, dat is opgericht in 1850. 

Door de jaren heen is het bedrijf omgeturnd van een smederij/fietsenwinkel en huishoudelijke winkel naar een moderne fietsenwinkel met regiofunctie. Nog steeds werk ik met plezier en word ik elke keer weer blij als een tevreden klant de zaak verlaat.

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig op pad met mountainbike of racefiets, maar het allerliefst ga ik op avontuur met mijn Idworx vakantiefiets om bepakt en bezakt de wereld te ontdekken. Voor mij is fietsen de mooiste vorm van reizen.

Naast fietsen speel ik ook graag een potje tennis. Ook klus ik in en om het huis. Hoe kan het anders klassieke fietsen. ;-)

Erik van Ginhoven

Eigenaar & fietsspecialist


Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de fietsenbranche en heb dus de nodige ervaring. In 2000 ben ik als leerlingmonteur begonnen bij Frank. Na 7 jaar heb ik de stap genomen om een eigen bedrijf te starten dat zich richtte op reparatie en onderhoud van fietsen. In 2012 hebben Frank en ik onze krachten gebundeld en zijn we een samenwerking aangegaan. Vanaf dat moment ben ik mede-eigenaar bij van Oirschot + van Ginhoven.

Tot enkele jaren geleden stond ik nog veel in de werkplaats. Inmiddels ben ik vaker in de winkel te vinden. Waar ik het elke keer weer plezierig vind om de klant zo goed mogelijk te adviseren tijdens zijn of haar aankoop.

In mijn vrije tijd ga ik graag iets leuks ondernemen met mijn vrouw en kinderen, lekker wandelen in de natuur met onze hond. En daarnaast probeer ik af en toe nog op de mountainbike de bossen in te gaan.

Engelien

Verkoop- & administratief medewerkster


Engelien is ongeveer 12 jaar geleden in dienst gekomen en heeft het bedrijf zien groeien tot de fietsspeciaalzaak die het vandaag de dag is. Door haar jarenlange ervaring weet zij de klant te voorzien van gedegen advies als het gaat om de aanschaf van een e-bike of hybride/stads fiets.

Ook draagt Engelien zorg voor diverse administratieve taken.

In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen of fietsen op haar Flyer.

Joeri

Fietsspecialist


Joeri is al 7 jaar een vertrouwd gezicht in onze werkplaats. Hij heeft binnen ons bedrijf het vak geleerd. Hier is hij voornamelijk opgeleid door Erik tot fietsspecialist. Joeri is erg gespecialiseerd in fietsen zoals Stromer en Idworx. 

Dagelijks fietst Joeri op zijn Jan Janssen toerfiets naar het werk. In zijn vrije tijd is hij druk met zijn vriendin en zijn pas geboren baby Liv!
Robin

Ramon

Fietsmonteur


Ramon werkt hier al ruim 3 jaar en is monteur/verkoper. Ramon heeft echt passie voor de fietsen en techniek. Hij fiets dagelijks naar het werk en gaat er graag op uit met zijn Riese-Muller E-Bike met jonge pup in de aanhanger. Naast zijn passie voor de techniek helpt Ramon ook graag klanten om hun droomfiets uit te kiezen, dit ziet hij als een uitdaging waar hij zich vol voor inzet.

In zijn vrije tijd gaat hij graag op stedentrip en heeft Ramon een voorliefde voor lekker eten en koken.

Robin

Fietsmonteur

Robin is onze jongste monteur, hij is hier in 2018 als leerling monteur begonnen. In 2020 heeft Robin zijn vakdiploma behaald en inmiddels heeft hij de kneepjes van het vak onder de knie. Robin is de grappenmaker van de werkplaats, althans dat vind hij zelf. ;-) Buiten het werk is Robin een BMX'er en werkt hij graag aan zijn eigen BMX fiets. 

Kom jij ons team versterken?

Kijk op onze vacature pagina of klik op de knop hieronder.

Bekijk vacature