Stromer Speed-bikespecialistVan Oirschot Van Ginhoven:  Stromer en Highspeed-bike specialist voor Brabant en Belgie.
Koop , op afbetaling of Lease aan u de keus.

Stromer is tot op heden de meest gewilde Highspeed-bike in Nederland en Belgie vanwege zijn krachtige ondersteuning en uitstraling.
Tegen wind in zijn  snelheden tot 45 km makkelijk haalbaar. Veel klanten van ons rijden afstanden van 40 km enkele reis , van en naar hun werk. 

Stromer onderscheidt  zich tov andere merken in hun accu capaciteit. De gemiddelde speedbike kent een accu van 5-600 wh , maar Stromer gaat tot 983 wh wat het mogelijk maakt om langere afstanden tot wel 80 km naar je werk te rijden zonder onderweg bij te laden.


De nieuwste generatie Stromers St1 sT2 St3 St5 zijn voorzien van grotere wielen en brede banden wat de wegligging en grip ronduit subliem maakt. 
Je krijgt iedere keer weer automatisch een glimlach op je gezicht als je plaats neemt , en weg rijdt op een Stromer. Een echte kick!

Sinds 2 jaar zijn we ook dealer van het prachtige Duitse merk Riese-Muller, en het Zwitserse MTB Cycletech. Zo hebben wij een zeer uitgebreide keuze aan Speedbikes in onze winkel waardoor u bij ons altijd slaagt. 

Graag tot ziens voor een uitgebreide proefrit. 
Ook kunt u een Stromer bij ons huren.
Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op!

stromer sfeer foto