Stromer ST-3 Pinion
Stromer ST-3 Pinion

Specificaties

Merk Stromer
Basiskleur Wit, Zwart
Accu 983Wh accu
Motor SYNO Drive II/820 W/44 Nm
Remmen Stromer HD942 by TRP
Versnellingen Pinion C1.9 XR 9-Speed

Beschrijving

De Stromer ST3 Pinion Sport is een fraaie speed pedelec die werkelijk álles heeft. Deze Stromer is te leveren in de kleuren zwart of wit. Dit is de fiets om moeiteloos mee naar uw werk te fietsen. Stromer biedt de ST3 standaard aan met een accu van 800Wh, welke up te graden is naar 983Wh. En deze grote accu heeft u zeker nodig, want deze fiets beschikt over een motor met een vermogen van maar liefst 820W en 44Nm.

 De onderhoudsvrije Gates Carbon Belt Drive vergt nauwelijks onderhoud. Het schoonmaken van uw ketting na een lange, zware werkdag behoort dankzij deze riemaandrijving tot het verleden. Daarnaast zorgen de 9 luxe versnellingen van Pinion voor optimaal schakelgedrag. Het prettige aan dit luxe versnellingssysteem is dat er zowel in stilstand als tijdens het rijden geschakeld kan worden. 

Natuurlijk is deze Stromer helemaal naar uw eigen wensen te configureren. Zo kunt u bij de Stromer ST3 Pinion voor het eerst het ABS remsysteem toevoegen aan uw configuratie. Daarnaast is deze speed pedelec te voorzien van de nodige comfortabele componenten zoals een vervende voorvork, een vervend zadelpen en een comfortabel stuur. En met deze snelheden zijn dit welkome toevoegingen op deze fiets!

Stromer ST-3 Pinion

ST-3 Pinion
8.458,
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Erik
  • Persoonlijk advies door echte fietsliefhebbers!
  • Maatwerk door lichaamsmeting en overtuigende proefritten
  • Altijd een goede deal!

Interesse in een van deze modellen?

Bel 0135181207 voor direct contact met Erik voor aankoopadvies en prijsvoorstel. Of vul onderstaand formulier in en maak een afspraak voor aankoopadvies, een lichaamsmeting en/of uitgebreide proefrit! Van Oirschot Van Ginhoven, Thuis in fietsen!

Captcha aan het laden...
Versturen