Urban Arrow, Lovens, Gazelle & Butchers and Bicycles


 

Urban Arrow

bakfiets met erik en frank

Urban Arrow heeft aantrekkelijke, hoogwaardige bakfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Urban Arrow heeft voor hun fietsen een robuust aluminium frame met een kunststof bak van industriële kwaliteit, hierdoor is het een zeer stevige maar ook een lichte en wendbare elektrische bakfiets. De focus bij Urban Arrow ligt op de veiligheid van je kinderen.Bekijk onze collectie

Lovens

bakfiets lovens

Lovens heeft een zeer mooi design, en laat zich heel soepel door de bocht sturen. Zoals bij Urban Arrow kunt u ook hier kiezen uit verschillende Bosch motoren en accu's. De fiets wordt geleverd met diverse versnellingssystemen waaronder een volledig automatische versnelling, echt ideaal en comfortabel fietsen zonder zelf te schakelen.
Bekijk onze collectie

Gazelle

bakfiets gazelle

De Gazelle Makki Load is ontworpen met de wensen van ouders en kinderen in gedachte. Zo heeft de bak een hoge rand gekregen om extra veel veiligheid te bieden aan de kids. Maar aangezien zij wel makkelijk in wilden kunnen stappen, is er een lage instap gecreëerd met een 'trede' om in te stappen. Verder is er een achterbankje, waar 2 kinderen comfortabel in kunnen zitten. Natuurlijk zijn die zitplaatsen voorzien van riempjes. Zo hebben papa en mama de gewenste veiligheid en de kids hun fijne zitplek.


Bekijk onze collectie

Butchers & Bicycles

De MK1-E Gen. 3 staat voor kwaliteit zonder compromissen, en in de loop der tijd heeft de BUILT TO TILT™ bakfiets zijn duurzaamheid en functionaliteit bewezen. Wij begrijpen en respecteren de behoeften en pijnpunten van moderne stadsgezinnen en daarom streven wij ernaar om alleen het beste te bereiken en ervoor te zorgen dat u zich kunt richten op de avonturen die voor u liggen.Bekijk onze collectie

Riese & Müller

Een uitstapje naar de bergen of een paar dagen naar de camping? Waar u ook zin in hebt: de Multicharger neemt alles en iedereen mee. Ook kleine en grote passagiers kunnen met deze e-bike worden vervoerd. En wat zo leuk is: deze bike is net zo wendbaar als een normale e-bike en doet ook op veiligheidsgebied niet onder voor zijn collega's. Met zijn prachtige offroad-look laat deze bike een blijvende indruk achter. Het avontuur kan beginnen.