Vakantie fietsen

Een mooie tocht maken door Nederland of een rondje rond de wereld ? Bij ons kunt u terecht voor een passende Vakantiefiets.
Frank heeft al diverse fietsreizen ondernomen door Europa, Azie en midden Amerika en kan u uit eigen ervaring advies geven.

frank eigenaar
Afhankelijk van uw plannen hebben we betaalbare reisfietsen met LX derailleurset van bijvoorbeeld het Duitse Stevens vanaf 1200 euro en het loopt op naar custom-made fietsen van Jan Janssen met XT afmontage of Rohloff en riem en natuurlijk DE beste reisfiets ooit gemaakt Idworx. Idworx loopt al jaren voorop in kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft de beste rijeigenschappen! Idworx past enkel Rohloff en Pinion toe op zijn fietsen.
Mocht u een ander merk prefereren dan kunnen we die in de meeste gevallen ook leveren.
frank fietsspecialist

Buiten een goede fiets is het natuurlijk zeer belangrijk om goed op de fiets te zitten, daarom werken wij met een bodyscanning systeem om u een perfect passende fiets af te leveren. Ook maken we gebruik van zitbotmeting om een passend zadel voor u te vinden.
Naast fietsen leveren we ook de benodigde accesoires die noodzakelijk zijn als u op reis gaat. Denk aan Waterdichte tassen van Ortlieb, comfortabele handvatten, SQ lab en Brooks zadels, pompjes, bidons, fietstellers etc.
maatwerk systeem
Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken naar onze collectie reisfietsen, en natuurlijk een uitgebreide proefrit!
Kom langs of maak een afspraak. 
Neem contact op!

Vakantie foto