Nieuwe website

 

Hey fietsliefhebbers!

We hebben groot nieuws dat we niet kunnen wachten om met jullie te delen: we hebben onze website vernieuwd!


Waarom deze verandering?

Onze vorige website paste niet helemaal bij onze plannen voor de toekomst. Daarom hebben wij de handen ineengeslagen met een nieuwe ICT-partner (Sitepack) die dezelfde visie deelt en ons helpt om een sterk online beeld te schetsen van onze fietsenspeciaalzaak.


Wat kun je verwachten van de nieuwe site?

We zijn van een webshop overgestapt naar een website. Je kunt nog steeds onze voorraad bekijken, alleen nu kun je niet meer direct afrekenen. We zijn van plan om de site in de toekomst uit te breiden, zodat je gemakkelijk afspraken kunt maken voor advies en onderhoudsbeurten, allemaal met slechts een paar klikken.


Waarom is deze nieuwe website beter voor jou als klant?

Persoonlijk advies is iets wat je niet online kunt krijgen, daarom willen het verkopen van fietsen in de winkel houden. Zo kunnen wij je eerlijk en persoonlijk advies geven, je koopt nou eenmaal een kwalitatieve fiets en dat moet je zien als een langdurige investering. We willen niet dat het voelt als een webshop maar een online showroom. En omdat we nu niet meer de voorraad op de website handmatig hoeven te beheren, hebben we meer tijd om onze online showroom uit te breiden met meer product foto's en specificaties.


En er is meer!

Met deze nieuwe website kunnen we veel proactiever zijn met de communicatie naar jou als klant. We werken nauw samen met onze softwareleverancier Wilmar om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste en beste features aanbieden. Deze worden direct doorgevoerd, zodat jij er meteen van kunt profiteren. En we houden onze website blogs in synchroon met ons Facebook-account, dus volg ons daar zeker zodat je niks mist!

 

Geschreven door: Lorentz Muurmans

Volgende artikel »

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.