Reparatie & onderhoud

 

Onderhoudsbeurt

Bij ons kun je niet alleen terecht voor de aanschaf of lease van een fiets, maar ook voor uitstekende onderhoudsservice. Ons team van ervaren monteurs staat klaar om jouw fiets in topconditie te houden, of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties of upgrades. Met onze professionele en betrouwbare service kun je altijd op jouw fiets rekenen, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten van jouw fietsavonturen.

Reparatie

Heb je problemen met je fiets? Geen zorgen, wij bieden een uitgebreide reparatieservice aan om je weer snel op weg te helpen. Onze deskundige monteurs staan klaar om alles van kleine reparaties tot grote revisies aan te pakken, met snelle en betrouwbare service. Of het nu gaat om een lekke band of een kapotte rem, wij zorgen ervoor dat jouw fiets weer als nieuw rijdt, zodat je zonder zorgen kunt blijven genieten van je fietstochten.

Plan of kom langs

Kleine reparaties kunnen vaak direct worden opgelost, terwijl we voor grotere reparaties en uitgebreide onderhoudsbeurten een afspraak met je maken. Neem gerust contact met ons op voor al je fietsbehoeften.

 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.